Kransystem

Sikker drift af din produktion.

Vi er jeres total leverandør

Hos KT Automation kan vi både levere kranen, den automatiske styring til kranen og montage samt indkøring. Inhouse har vi både systemudviklere, programmører og teknikere, der udformer jeres styringstavle på eget tavleværksted.

Trænger jeres eksisterende kransystem til en opgradering, eller er det af ældre dato, er dette også noget vi kan hjælpe jer med.

Få en effektiv hverdag med et automatisk kransystem

Hos KT Automation kan vi producere alle typer af automatiske kransystemer, hvad end det er standardmodeller eller skræddersyede kransystemer, der tilpasses jeres forretning.

Automatiske kransystemer øger effektiviteten, da det reducerer arbejdsomkostningerne og nedsætter skader. Nogle kransystemer kan ligeledes programmeres til selv at spore lagerbeholdningen. 

Vigtigt at vurdere, før I investerer i et kransystem

Ovenstående er bare nogle af delene man skal vurdere ekstra grundigt, før man investerer i en kran og dertilhørende kransystem. Derudover er det vigtigt, at kranen er dimensioneret rigtigt til den mængde arbejde, der skal udføres på daglig basis, ellers står du med en kran, der hurtigt vil få brugsslid. 

Hos KT Automation samarbejder vi med de dygtige fagfolk fra branchen.

Kransystemer kan programmeres til

En fuldautomatisk kran til transport af forskellige former for flis eller træpiller. Kransystemet kan kundetilpasses, beregnes og dimensioneres med udgangspunkt i dine ønsker. Med kranen kan enten følge et komplet lagerprogram eller tilpasset efter jeres behov. Kranen har høj kapacitet med el-hydraulisk skovlgrab eller polygrab. Kranen er udstyret med motorkabeltrommel til strømforsyning af grab. Kranen kan komme med hastighedsregulering på alle motorer.

Et komplet kransystem specifikt til transport af halmballer fra et eller flere halmlagre til halmopriver/halmindfyringskasse. Kranen leveres med enkelt el-hydraulisk halmtang for transport af en enkelt halmballe, eller sammenbygget elhydraulisk halmtang for transport af flere halmballer. Halmballe typer kan f.eks. være heston halmballer eller rundballer. 

En proceskran anvendes, hvor der er behov for et kontinuerligt materialeflow døgnet og året rundt. Proceskraner er udført og dimensioneret i ekstra kraftig konstruktion, for at modstå den store slidtage, der er ved 24 timers kontinuerligt drift. Kranen kan udføres med automatisk smøresystem for at mindske driftstop.

En affaldskran kan leveres semi- og fuldautomatiske til håndtering af affald, anvendes såvel på forbrændingsanlæg og på anlæg, hvor der sorteres store mængder  af affald.Ved denne type kran, er der typisk behov for bortskaffelse af forskellige affaldstyper, som plast, metal etc. Betjening sker enten fra en kranførerstol/radiostyring eller semi-/fuldautomatisk styring. Kranen er typisk udført med tilpasset el-hydraulisk polygrab til den aktuelle opgave.

Vi leverer automatiske kraner til netop jeres opgave. Kranen dimensioneres og konstrueres til den aktuelle opgave og den ønskede funktion af kransystemet tilpasses i tæt samarbejde med kunden. Kranens overflade behandles til det eksakte miljø for at nedbringe slid. Anvendelsesområder kan f.eks. være bilindustrien, lagerhåndtering, mejerikran til transport af reoler. Kranen kan programmeres  med forskellige optioner f.eks. trådløs styring, radiostyring og fjernstyring. 

Brug for vejledning?

Vores ekspert sidder klar til at rådgive dig.