El tegninger

Vi dokumenterer jeres anlæg

Vi har styr på el tegningerne

Du kan trygt læne dig tilbage, når du indgår et samarbejde med KT Automation. Vi sørger altid for at gennemarbejdede el tegninger, når vi afleverer en styring. Hvad end du skal have bygget en styring som bygherre eller entreprenør.

Med os som samarbejdspartner, får du

Hvorfor laver man el tegninger?

Montøren skal altid dokumentere sit arbejde, når der bliver udført el-styringer. En el tegning er en sikkerhed for kunden, så der kan dokumenteres på det udførte arbejde. En el tegning er både med til at minimere kommunikationsfejl og kvalitetssikre produktet. Når der er lavet ordentlige el tegninger af det tekniske arbejde, vil det også gøre det lettere at udvikle på anlægget i fremtiden, hvis der er behov for mere eller anlægget skal kunne tale sammen med et andet anlæg.

Hvad bruger man el tegninger til?

I en el tegning bliver der præcist beskrevet, hvordan en el styring er opbygget. Dette giver en stor sikkerhed, da man får det nødvendige overblik over en el styring, dens funktion og mulighed for at fejlsøge. Skal man videreudvikle på et anlæg i fremtiden, bliver det også nemmere, hvis der forefindes el tegninger.

Vi hjælper dig godt på vej!

Vi har mange års erfaring med el tegninger og har derfor fuldt kendskab til de behov, der findes, når vi tegner til el styringer.