Eltavler

vi udfører eltavler til jeres styringer

Eltavler til jeres behov

Hos KT Automation har vi et hold af dygtige tavlekonstruktører, PLC programmører og tavlemontører, der ud fra jeres behov, speicaldesigner den helt rette eltavle til din forretning. Vores eltavler bliver udviklet i tæt samarbejde med kunden på vores eget tavleværksted i Aalborg, hvor vi sammen udtænker den bedste løsning for jer og aftaler leveringstidspunkt og eventuelt montage af eltavlen.

I vores tavleværksted fremstiller vi styretavler sammensat af forskellige el-tekniske komponenter. De el-komponenter vi anvender i eltavlerne, er alle nøje udvalgte og fra anerkendte leverandører. Dette sikrer jer en høj driftssikkerhed forenet med god kvalitet.

Vi udfører

Fuld projektering
1

Første møde

2

Tavletegner og tekniker går i gang på opgaven på eget tavleværksted

3

Tavlen leveres og monteres

Fra idé til montering

Vi er hele tiden opdateret med, hvad der sker i de industrielle produktionslinjer og kan tilbyde jer den bedste løsning til jeres erhverv. Vi kan hjælpe jer fra idé til montering af jeres eltavle, eller bare selve idéen, hvis I selv vil montere tavlerne på sitet.

Høj kvalitet af eltavler

Vi har alle kompetencer samlet under samme tag og kan sikre jer hurtig arbejdsgang, høj fleksibilitet og mindre fejlkilder på jeres eltavler. Vores erfarne tværfaglige team er med i processen hele vejen, uanset tavlens kompleksitet. 

Eltavler, der tåler
ethvert behov

Varme

Kulde

Vand

Jeres samarbejdspartner

Med jeres ønsker og vores mangeårige erfaring, sikrer vi jer høj kvalitet og langtidsholdbare løsninger på eltavler.