Om KT Automation

Vores historie

Tilbage i 1976 blev KT Elektric grundlagt og heraf har man flyttet sig fra at være et mindre elinstallationsfirma til at være et teknikhus, der favner bredt om flere fag. Under samme navn udviklede automationsafdelingen sig med ønsket om at udvikle højteknologiske løsninger til industrivirksomheder i hele Danmark. 

I 2021 blev KT Automation et selvstændigt brand, men stadig som en del af KT Elektric. Til dagligt sidder KT Automation i et tværfagligt miljø, hvor man deler erfaringer på tværs af afdelinger. Det betyder, at vi altid står stærkt, når vi skal levere tekniske installationer til vores kunder.

Tillidsfuld samarbejdspartner

Vores primus motor er at skabe et tillidsforhold til vores kunder og samarbejdspartnere, så begge parter får en optimal oplevelse hele vejen. Vi skaber tætte samarbejder til den enkelte kunde, hvor der kan drøftes ideer og problemstillinger gennem åben dialog. På den måde tror vi på, at der kan opnås en resultat af langt højere kvalitet.

Høj kvalitet - uden kompromis

Vi er proaktive og leverer altid den rette løsning, uanset størrelse. Vi bruger vores faglige ekspertise til at guide jer, til at vælge den rigtige løsning. Vi sætter os ind i kundens behov, så den løsning, der bliver leveret, altid efterlever alle specifikationskrav til en styring. 

Se med her, hvad vi går og laver til daligt.

Afspil video