PLC programmering

Effektiv styring til industrien.

Hvad er en PLC?

PLC står for Programmable Logic Controller og er en programmerbar enhed,  som er en lille computer, der typisk bruges til automation af maskiner i industrien. I har måske ikke kendskab til PLC programmering, derfor bør man altid sparre med professionel hjælp når en maskine skal programmeres, så I får den rette løsning til jeres maskine. Vi står gerne til rådighed for at sikre jer, at jeres resultat bliver som ønsket og at I fremadrettet har en styring til gavn for jeres forretning. 

Højere sikkerhed med PLC

PLC programmering betyder i mange tilfælde højere sikkerhed af din produktion. Mange af vores kunder oplever ofte, at det kan være svært at skaffe reservedele til deres nuværende styretavler, dette kan afhjælpes med en PLC og sikre din forretnings fremtidige drift.

Programmering uden produktionsstop

En PLC kan benyttes i mange forskellige miljøer og industrier, hvor de er høje krav til procestid, da den er slidstærk og nem at servicere. Har du brug for at din maskine får en ny funktion, kan dette forholdsvist let programmeres ind i PLC’en, uden at det kræver større produktionsstop. 

Hvorfor PLC?

Tre hurtige om PLC'en

Nem at ændre

Da PLC’en er programmeret i en computer, er det væsentligt nemmere at lave ændringer. Desuden er en PLC nem at tilgå, hvis der skal laves fejlfinding.

Fylder mindre

En PLC fylder meget lidt i en styretavle. Hvor ældre automatiserede systemer bruger hundrede eller måske tusinde relæer, kan en PLC programmeres til at gøre nøjagtig samme arbejde – uden slid.

Økonomisk

En PLC programmering kan på sigt gøre jeres forretning konkurrencedygtig og øge produktiviteten. Derudover mindskes slid og derved behovet for hyppig vedligehold.

Optimér sikkerheden

PLC programmering kan betyde højere sikkerhed for jeres produktion. Når I vælger at automatisere, kan I øge produktiviteten, sikre høj kvalitet og forbedre jeres konkurrenceevne. Med PLC programmering oplever vores kunder, at det er nemmere at skaffe reservedele, servicere anlægget og derved sikre forretningen fremtidige drift.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

PLC gør hverdagen lettere

Teknologien er stigende på det danske industrimarked, især den automatiserede teknologi. PLC styringer i industrien kan gøre en hverdag lettere og mere effektiviseret. Samtidig sikrer du dig mindre slid og mere driftssikkerhed på dine maskiner, hvilket er noget, der klinger godt i de fleste producenters ører. 

Eget tavleværksted

I vores eget tavleværksted, kan vi fremstille styretavler til automatiske maskiner, selve PLC’en og andre el-komponenter er nøje udvalgt og fra anerkendte fabrikater, som Simenes, der er verdensledende producent inden for industriel automation og tilbyder nogen af de bedste PLC’er på markedet.